Spalatorie profesionala


     Spalatorie Covoare Timisoara cu 10 ani de experienta in spalarea si curatarea covoarelor. Datorita profesionalismului si serviciilor de calitate, timisorenii au continuat sa beneficieze de spalarea si uscarea covoarelor la spalatoria noastra.

     La Spalatoria de covoare Jet, din Timisoara, facem ce stim mai bine: „Ridicam, spalam, uscam, livram , covoarele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si livram covoarele si mochetele gratuit.* Folosim cele mai bune produse si ne ajutam de cele mai performante echipamente pentru a obtine covoare impecabile si frumos mirositoare.   *comanda minima 6mp – (48 lei)

      Pe noi ne reprezinta expresia : „Astazi luam, maine livram.” Oferim servicii de calitate intr-un timp foarte scurt. Mai jos puteti vedea ceea ce se petrece cu covorul dumneavoastra si care este procesul prin care trece acesta, la Spalatoria de covoare Timisoara Jet.

Ridicarea covoarelor de la domiciliul/sediul clientului;
Stabilirea existentei petelor deosebite si predarea bonului de comanda;
Masurarea covoarelor la sediul firmei si spalarea cu solutii profesionale de indepartare a petelor precum si tratarea covorului cu solutii profesionale antibacteriene sau contra mirosului daca este cazul;
Spalarea efectiva a covorului prin folosirea avantajelor tehnologice pe baza de presiune mare si a utilajelor de ultima generatie.
Clatirea puternica cu apa pentru indepartarea totala a detergentilor si a solutiilor de spalare.
Centrifugarea covorului pana la eliminarea a 90% din apa;
Uscarea fortata si rapida a covoarelor intr-un uscator inchis si incalzit, special amenajat, dotat cu ventilatoare si dezumidificatoare profesionale;
Aspirarea eventualelor scame ramase in urma spalarii si impachetarea covoarelor;
Livrarea covoarelor la domiciliul clientului, la data si in intervalul orar prestabilit. 

                                                          Covoarele ajung in casa dumneavoastra curate, uscate si parfumate!